in

Usavršite svoje vještine na radionici “Soft Skills Academy” u Tuzli koju organizuje EESTEC

Datum održavanja: 11. – 13. oktobar 2019. | Mjesto održavanja: Tuzla, BiH

Try now for free!

Soft Skills Academy je jedan od internacionalnih projekata Europskog udruženja studenata elektrotehnike, EESTEC (Electrical Engineering Students European Association).

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Try now for free!

Ovo je jedna od brojnih besplatnih radionica koje ovo udruženje nudi, a koje pak podstiče studente na razvijanje njihovih neformalnih vještina koje nemaju priliku da razvijaju tokom svog školovanja, a koje će im u bliskoj budućnosti biti neophodne za zapošljavanje i uspješnu karijeru.

Odvija se na globalnom, ali i na lokalnom nivou u organizaciji lokalnih komiteta širom Europe. Za radionice su zaduženi certificirani EESTEC treneri, a postoji i internacionalni tim koji je tu da osigura da se sve odvija po usaglašenim protokolima i standardima. 

U protekle tri godine, na radionicama u Tuzli je učestvovalo preko stotinu mladih ljudi koji su investirali u predstavljanje najbolje verzije sebe svijetu, ali i tržištu rada.

Soft Skills Academy 2018
Soft Skills Academy 2018

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Veliko zadovoljstvo i čast nam je da vam predstavimo četvrtu po redu Soft Skills Academy koja će se održati od 11.10. do 13.10.2019. godine u Tuzli!

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Da li biste ovo preporučili?

Ljetna škola reanimacije u Tuzli

2. ljetna škola reanimacije u Tuzli: Otvorena registracija učesnika!

Startup

Naučnite kako pokrenuti vlastiti startup kroz interaktivnu radionicu “Put do snova”