Studentski kardiološki kongres CardioST2019
in

CardioST2019: Studentski kardiološki kongres u Splitu

Datum održavanja: 26. – 29. juni / Mjesto održavanja: Split, Hrvatska

Studentski kardiološki kongres (CardioST2019) naziv je za studentski kongres kojeg organizuje studentska kardiološka sekcija “Corona Cordis” pri Medicinskom fakultetu u Splitu. Namijenjen je studentima medicine i farmacije i mladim ljekarima.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Kongres će se održati od 26. do 29. juna 2019. u prostorijama Medicinskog fakulteta u Splitu. Pripremili smo čitavi niz zanimlljivih predavanja i radionica koje se izvode u bolnici, na fakultetu i laboratorijima. Osim profesora i liječnika, u održavanju radionica sudjeluju i studentske sekcije iz RH, BiH i Srbije.

Raspored je pomno osmišljen kako bi svi sudionici imali vremena prošetati i istražiti grad Split, otići na plažu i, nakon akademskog dijela, opustiti se u bogatom društvenom programu. Zatvaranje kongresa proslavit ćemo pub kvizom i završnica partyjem.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Kotizacija za aktivne članove je 30 eura (220 kn), a za pasivne 20 eura (150 kn). Sažetke i prijave primamo još tjedan dana.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Najbrže prijavljeni imat će osiguran smještaj u studentskom hostelu Spinut po cijeni od 50 kn za jedno noćenje. Ručak je osiguran u studentskoj menzi po studentskim cijenama.

Da li biste ovo preporučili?

Loading..
AMEOS Stipendije

AMEOS internacionalne stipendije za studente biomedicinskih nauka

InciSion B&H obilježio godišnjicu postojanja

InciSioN Bosnia & Herzegovina obilježio godišnjicu postojanja