in

Montenegrin International Medical Summit – MIMS 2019

3. – 6. oktobra 2019. | Podgorica, 🇲🇪

Montenegrin International Medical Summit

Montenegrin International Medical Summit 2019

Montenegrin International Medical Summit 2019 (MIMS) održat će se u Podgorici od 3. do 6. oktobra 2019. godine. Organizator prvog kongresa namijenjenog studentima medicine, stomatologije i farmacije kao i mladim doktorima medicine, stomatologije i farmacije je Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore. Nadamo se da će ovaj kongres biti odlična prilika za učesnike iz Crne Gore i regiona, da razmijene svoje ideje, kao i dostignuća i iskustva, koja svima nama mogu unaprijediti znanje i proširiti horizonte.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Promo poster Montenegrin International Medical Summit
Promo poster Montenegrin International Medical Summit

Studenti i mladi doktori, koji se odluče da budu dio Montenegrin International Medical Summit, imat će priliku da uzmu učešća u diskusijama na različite teme, od kojih će mnoge, sigurni smo, biti vrijedna osnova za buduće obrazovanje i zapošljavanje. Prezentacije i predavanja vodećih stručnjaka u našoj zemlji, izbor aktuelnih tema i atraktivne prezentacijske formi poput plenarnih predavanja, usmenih i poster prezentacija i mnoštvo zanimljivih radionica koje pripremaju, daju nam za pravo da očekujemo prisustvo više od 200 učesnika. Uz vašu pomoć i vrijedan doprinos, uvjereni smo da će upravo ovaj kongres podstaći efikasniji i bolji razvoj medicinskih nauka. Ovogodišnji moto Montenegrin International Medical Summit je Live, learn and research. Nadamo se da ćete uživati na kongresu i radujemo se Vašem učešću na prvom kongresu ovog tipa u Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Važni datumi

Prijave za pasivno učešće:   1. mart do 10. septembar 2019.
Prijave za aktivno učešće: 1. april do 1. septembar 2019.
Slanje radova: 1. maj do 1. septembar 2019.
Održavanje Kongresa: 3 – 6. oktobar 2019.

Cijena kotizacije i registracija učesnika

Za učesnike iz Crne Gore

Studenti: aktivni učesnici 25 €, pasivni učesnici 20 €. Doktori: 40 € (bez obzira na vid učešća). Sve uplate izvršiti na žiro-račun Medicinskog fakulteta: 510 – 2353 – 62 (sa naznakom: kotizacija za Kongres)

Za učesnike iz inostranstva

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Studenti: aktivni učesnici 50 €, pasivni učesnici 45 €. Doktori: 60 €  (bez obzira na vid učešća). Način uplate će biti objavljen naknadno.

Da li biste ovo preporučili?

Loading..

Šesta sedmica mozga u Tuzli

BoHeMSA

BoHeMSA LC Tuzla: Konkurs za kontakt osobe