in

ZeDaMed 2020: Prvi kongres studenata medicine u Zenici

Datum održavanja: 15. do 19. oktobar 2020. | Mjesto održavanja: Zenica, BiH

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti vam i pozvati vas na prvu biomedicinsku konferenciju „ZeDaMed“ (Zenica’s Days of Medicine), u organizaciji studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Ideja za projekat se javila iz želje i motivacije za učenjem i radom studenata Medicinskog fakulteta u Zenici, koji svom fakultetu i Gradu Zenici žele pokloniti predivnu priču, realizirajući „ZeDaMED“ te na taj način pokazati šta sve mladi umovi zajedničkim snagama mogu postići.

ZeDaMed 2020: Join us on our medical adventure!
ZeDaMed 2020: Join us on our medical adventure!

„ZeDaMED“ ima za cilj okupiti studente fakulteta medicinske grupacije sa područja Bosne i Hercegovine i omogućiti na kreativan i zanimljiv način sticanje novih znanja i iskustava, ali i razmjene novih ideja i razvijanja saradnje.

U korak sa savremenim dešavanjima u medicini

Kako bi u budućnosti „ZeDaMED“ postao tradicija, studenti su zajedno sa svojim profesorima pripremili izuzetno dinamične aktivnosti koje su usmjerene ka aktuelnim tematskim cjelinama u medicini, a koje će biti realizirane od strane stručnjaka i specijalista iz gotovo svih grana medicine.

Studenti i učesnici kongresa će kroz organizovana predavanja na teme koje idu u korak sa savremenim dešavanjima u medicini, a razvile su se i u našoj državi i gradu, imati priliku saznati nove informacije, slušajući eminentne stručnjake iz zemlje i regiona.

Stručne radionice na ZeDaMed-u

Kroz stručne radionice koje smo priremili za vas, imat ćete priliku iskoristiti i usavršiti svoje stečeno znanje i praktičan rad, ali i učiti od poznatih liječnika sa područja cijelog Balkana.

NAPOMENA: Planirani vremenski period za održavanje konferencije je od 15.10.-19.10. 2020. godine. Termin održavanja simbolično je odabran kao uvod u lijep početak za uspješnu, predstojeću akademsku godinu. Zbog trenutne pandemije i stanja uzrokovanog zbog  COVID-19,  moguće je prolongiranje i izmjena prethodno navedenog termina, s cijem poštovanja preduzetih mjera.

Vidimo se u Zenici!
Organizacioni odbor ZeDaMED-a

Da li biste ovo preporučili?

ZeDaMED - ZENICA'S DAYS OF MEDICINE 2020

ZeDaMED 2020: Otvorene prijave za Organizacioni odbor kongresa

Studirate u BiH? Osvojite stipendiju u vrijednosti od 1000 KM!