Ljetna škola CSI
in

Ljetna škola CSI u Rijeci: Obiteljsko nasilje

Datum održavanja: 13. i 14. juni / Mjesto održavanja: Rijeka, Republika Hrvatska

Try now for free!

Ljetna škola CSI naziv je za dvodnevni simpozij sa međunarodnim učešćem organizovan od strane Katedre za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci u saradnji sa Zavodom za kaznene znanosti Pravnog fakulteta u Rijeci.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Try now for free!

Simpozij će se održati 13. i 14. juna 2019. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Obiteljsko nasilje

Kao svjedoci vremena u kojem živimo, sve smo češće putem medija izloženi informacijama o dosad nezapamćenim slučajevima nasilja u obitelji na području čitave države. Stoga smo ove godine odlučili pažnju posvetiti aktualnoj temi obiteljskog nasilja, koja nije problem samo sudske medicine, već i šire društvene zajednice Problematika koju smo stavili u fokus naših interesa iziskuje interdisciplinarnost među predavačima, ali i među polaznicima ovogodišnjeg izdanja ljetne škole, pa očekujemo sudjelovanje ne samo studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, već i studenata Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Sudska medicina kao interdisciplinarna grana znanosti nudi brojne nove izazove i informacije, za koje su studenti tijekom formalnog obrazovanja često prikraćeni što je, kao i činjenica da u Hrvatskoj ne postoji škola ovog tipa namijenjena studentima sveučilišnih studija, nagnalo na organizaciju ovog dvodnevnog simpozija.

Krajni rok za registraciju učesnika je 01. juni 2019. Učešće je besplatno.
Dodatne informacije dostupne su na Facebook stranici škole.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Program škole možete preuzeti ovdje.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Da li biste ovo preporučili?

2 trika koja će te učiniti matematičkim genijalcem

Evropska sedmica debljine - BoHeMSA Tuzla

BoHeMSA LC Tuzla: Obilježena Evropska sedmica debljine