in

Ljetna škola medicine Sankt-Peterburgu

Upoznajte prilike za studiranje medicine i specijalizaciju u Rusiji.

Try now for free!

Ljetna škola medicine na Sjevero-zapadnom državnom medicinskom univerzitetu “I.I. Mechnikov” u Sankt-Peterburgu sedmodnevni je program koji će se održati od 18. do 25. augusta 2019. Ima za cilj upoznati studente iz cijelog svijeta sa prilikama za učenje i specijalizaciju u Rusiji – kroz učenje medicine u multikulturnoj grupi.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Try now for free!

Program škole podijeljen je na dva modula. Prvi modul obuhvata uvodna predavanja iz medicine, osnove ruskog jezika (izborno), posjete klinikama i istraživanja slučaja, upoznavanje sa inovacijama i unapređenjem kvaliteta. Pored navedenog polaznici će se upoznati sa organizacijom sistema javnog zdravstva i medicinske edukacije u Rusiji.

Drugi modul ima za cilj upoznati polaznike sa ruskom kulturom kroz obilazak muzeja i gradskih atrakcija. Učešće u školi nosi 1,5 ECTS bodova.

Cijena učešća na Ljetnoj školi iznosi 350$.
U cijenu su uračunata predavanja, obroci, ekskurzije i garantno pismo za vizu. Troškovi smještaja, vize i puta nisu uračunati u cijenu. Organizator će na zahtjev učesnika pomoći u pronalasku smještaja.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Pored Ljetne škole medicine planirana je i Zimska škola medicine koja će se održati od 15. do 21. decembra.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Da li biste ovo preporučili?

InciSion B&H obilježio godišnjicu postojanja

InciSioN Bosnia & Herzegovina obilježio godišnjicu postojanja

Ljetna škola reanimacije u Tuzli

2. ljetna škola reanimacije u Tuzli: Otvorena registracija učesnika!