Webinar Global Pediatrics Surgery sa Dr. Naomi Wright
in

Webinar Global Pediatrics Surgery sa Dr. Naomi Wright

Vrijeme održavanja 27. maj u 15h

Try now for free!

InciSioN Bosnia and Herzegovina vam upućuje sljedeći poziv:

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Try now for free!

Poštovane kolege, u srijedu, 27. maja u 15 h InciSioN B&H organizuje webinar na temu Global Pediatrics Surgery.

Gosti webinara su Dr. Naomi Wright, dječiji hirurg sa King’s College London i naša kolegica Emina Letić, potpredsjednica za nacionalne radne grupe u Internacionalnoj studentskoj hirurškoj mreži- InciSioN.

Webinar će se održati preko ZOOM aplikacije, a link za isti će biti dostavljen putem mail-a 1h prije početka. Molimo sve kolege koji su zainteresirane i žele čuti nešto više na temu Globalne dječije hirurgije da se prijave.

InciSioN Bosnia & Herzegovina je nacionalna radna grupa za područje Bosne i Hercegovine i dio Internacionalne studentske hirurške mreže – InciSioN. Osnovana je u maju 2018. godine uz pomoć studenata BoHeMSA-e( Udruženje studenata medicine u Bosni i Hercegovini). Aktivnosti InciSioN B&H su otvorene za sve studente medicine ali i mlade ljekare opće prakse i specijalizante hirurgije, anestezije i akušerstva u Bosni i Hercegovini.

Cjelokupna InciSioN mreža je osnovana s ciljem da se kroz edukaciju, istraživanje i javno zalaganje donesu unaprijeđenja u hirurgiji, anesteziji i akušerstvu u cijelom svijetu i dio je aktuelnih svjetskih pravaca posvećenih globalnoj hirurgiji.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Da li biste ovo preporučili?

(QUIZ) Koliko dobro poznajete zaštićene nazive lijekova?

Hoće li će biti bezuslovnog prelaska na Univerzitetu u Tuzli?

Hoće li biti bezuslovnog prelaska na Univerzitetu u Tuzli?