in

InciSion: Prezentovano pet radova na NeuRi kongresu

Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu

U sklopu projekta InciSioN Bosnia and Herzegovina, studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu prezentovali su pet naučno-istraživačkih radova na Studentskom kongresu neuroznanosti – NeuRi, koji je održan na Medicinskom fakultetu u Rijeci i Psihijatrijskoj bolnici Rab, u periodu od 26.-28. aprila.

Tekst se nastavlja nakon oglasa

InciSion BiH

Pisanje naučno-istraživačkih radova je bio projekat koji je izvršen u suradnji sa Klinikom za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i našim uvaženim mentorima dr. Ibrahimom Omerhodžićem i dr. Mersadom Baručijom. Dvadeset studenata je učestvovalo u pisanju istraživačkih radova, a njih pet je imalo priliku da te radove prezentuje na samom Kongresu.

Neizmjerna podrška Bosnia and Herzegovina Futures Foundation

Troškovi kongresa su pokriveni od strane gospodina Eddie-a Čustovića i Bosnia and Herzegovina Futures Foundation. Zahvaljujemo se svima na učešću, podršci i razmjeni znanja. Posebne zahvale upućujemo predsjednici Studentskog kongresa neuroznanosti- NEURI, Cristini Isabell Jukić, kao i Harisu Čampari, bivšem Head of Research Incision Bosnia and Herzegovina.

Galerija fotografija

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Tekst se nastavlja nakon oglasa

Da li biste ovo preporučili?

BoHeMSA

BoHeMSA LC Tuzla: Konkurs za kontakt osobe

Radionica_za_zdravstvene_radnike_Glossa

Radionica: Njemački za zdravstvene radnike sa medicinskim tehničarem